Latest articles

cum sa recrutezi angajati

Cum Să Recrutezi

de Robert 17 septembrie 2023

Angajarea unei persoane poate fi provocatoare. În acest articol, îți vom oferi câteva sfaturi despre cum să recrutezi angajați eficient.

Citește articolul
Manager de Recrutare: Cum sa cresti experienta candidatilor

Manager De Recrutare: Cum Să Crești Experiența Candidaților

de Robert 9 septembrie 2023

Un manager de recrutare eficient joacă un rol crucial în găsirea candidaților potriviți pentru companie. Iată câteva sfaturi ce mertiă luate în considerare.

Citește articolul
regula celor doua pizza

Regula Celor Două Pizza: Succesul Din Spatele Amazon

de Robert 2 septembrie 2023

Regula celor două pizza este o strategie folosita cu succes de către Amazon și ne ajută să determinam care este numărul optim de persoane ce trebuie invitate la o întâlnire. Conform regulii celor două pizza, fiecare întâlnire de afaceri ar trebui să fie suficient de mică, încât toate persoanele care participă să poate mânca doar două pizza. 

Citește articolul
Cum Să Angajezi Persoane Din Generația Z

Cum Să Angajezi Persoane Din Generația Z

de Robert 27 august 2023

Persoanele tinere și talentate vor reprezenta mereu o resursă prețioasă pentru orice firmă sau companie. În articolul acesta vom detalia cateva sfaturi despre cum să angajezi eficient persoane ce fac parte din Generația Z și cum să le înțelegi mai bine nevoile dar și de ce sunt unici. 

Citește articolul
7 soft skill uri esentiale pentru orice manager

7 Soft Skill-uri Esențiale Pentru Orice Manager

de Robert 20 august 2023

Managerii buni își îmbunătățesc în mod constant setul de abilități pentru a conduce, motiva și încuraja echipa ce se afla în subordinea lor. În acest articol, vom detalia despre importanța a 7 soft skill-uri esențiale pentru orice manager. Acestea vor ajuta un manager să dezvolte și să construiască o relație solidă și productivă cu angajații.

Citește articolul
Avantajele unui acord de confidentialitate in business

Avantajele Unui Acord de Confidențialitate în Business

de Robert 6 august 2023

Acordurile de confidențialitate (NDA – Non disclosure agreements) sunt utilizate frecvent pentru protejarea informațiilor vitale ale unor afaceri; în următorul articol, vom discuta despre aspectele de bază ale acordurilor de confidențialitate și  vom evidenția 4 avantaje ale acestora.

Citește articolul
7 Sfaturi Pentru Negocierea Salariului Pentru Angajatori

7 Sfaturi Pentru Negocierea Salariului Pentru Angajatori

de Robert 1 august 2023

Într-o piață plină de persoane competente, un pachet de compensații adecvat va ajuta întotdeauna să recrutezi și să păstrezi indivizi talentați. Acest articol îți va prezenta 7 sfaturi pentru negocierea salariului pentru angajatori pe care ar trebui să le iei în considerare.

Citește articolul
Performanta scazuta cum sa o identifici si gestionezi

Performanța Scăzută – Cum să o identifici și gestionezi

de Robert 24 iulie 2023

Performanța scăzută și ineficiența la locul de muncă pot fi factori care să împiediece afacerea ta să-și atingă întregul potențial. Aceste lucruri trebuie mereu măsurate și abordate cât se poate de repede pentru a minimiza problemele pe care le pot cauza. 

Citește articolul
interviu de iesire 5 intrebari esentiale

Interviu De Ieșire – 5 Întrebări Esențiale

de Robert 9 iulie 2023

Află de ce este important să ții un interviu de ieșire când pleacă cineva din organizația ta. În acest articol vom detalia principalele intrebări pe care să le pui într-un interviu de ieșire.

Citește articolul
loitalitatea angajatilor 5 metode de imbunatatire

Loialitatea Angajaților – 5 Modalități de îmbunătățire

de Robert 2 iulie 2023

Loialitatea reprezintă un factor cheie în orice afacere; iată 5 modalități eficiente de îmbunătățire a loialității angajaților în compania ta.

Citește articolul